

EKMEK ALMAYA GİDERKEN SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRISINA UĞRAYAN GENÇ KIZ YARALANDI
Adana'da ekmek almaya giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan genç kız yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç kız, tedavisinin ardından taburcu oldu.
Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde dün sabah saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, H.Ç. (25) bakkala ekmek almaya giderken, sokakta 3 köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerin arasında kalan ve yere düşen genç kız, o sırada sokaktan geçen arkadaşının yardımıyla kurtuldu.
Saldırı sonucu kafasından yaralanan genç kız, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından H.Ç. hastaneden taburcu edildi.
"Kafasında 20 santimlik bir açık var"
Olayla ilgili konuşan amca Orhan Çelik, şunları söyledi:
"Mithatpaşa Mahallesi'nde sabah saat 10.00 civarında 3 köpeğin saldırısı meydana geldi. O noktada köpekler sürekli gruplar halinde geziyordu. Yeğenim bakkala ekmek almaya gittiği sırada olay gerçekleşti. Ucuz kurtulduk. Olayın olduğu sırada komşumuzun kızı oradan geçerken yeğenimi kurtarmış. İnşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Şu an kafasında 20 santimlik bir açık var. Doktorlar gerekli müdahaleyi yaptı. İnşallah en kısa zamanda bu süreci atlatacağız."
Ailenin şikayeti üzerine olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ŞAHİNİ ÖLÜMDEN KURTARIP, ÖZGÜRLÜĞE BIRAKTILAR
- SOSYAL MEDYA ŞOVUYLA HEM EHLİYETİNDEN OLDU HEM DE 46 BİN TL CEZA YEDİ
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE YOLDA YAŞANAN ÇÖKME ANI GÖRÜNTÜLENDİ
- DERELERDEN AKDENİZ’E AKAN SEL SULARI KIYI ŞERİDİNİ ÇAMURA BÜRÜDÜ
- SON 65 YILIN EN KURAK YILIYLA YOK OLMA NOKTASINA GELEN ASİ NEHRİ’NDE YAĞIŞLARLA BİRLİKTE DEBİ YÜKSELDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































