

Engelsiz Kafe'de Yerli Malı Haftası Kutlandı
MURATPAŞA Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel çocukları evlerinde hazırladıkları birbirinden lezzetli yiyeceklerle büyük bir sofra kurarak Yerli Malı Haftası'nı kutladı.
Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı'nın "yüreğinde engel taşımayan herkese" kapılarını açan ve engelli bireylerin gündelik yaşamdan kopmadan, toplumun bir parçası olduklarını hissetmelerini sağlayan Engelsiz Kafe'sinde, Yerli Malı Haftası kutlandı.
Engelsiz Kafe'nin özel çocukları, bu özel hafta için evlerinde aileleriyle birbirinden lezzetli pastalar, kekler, poğaçalar hazırladı, meyve sepetleri oluşturdu. Evlerden getirilen yiyeceklerle Engelsiz Kafe'de büyük bir yerli malı sofrası kuruldu. Özel çocuklar hafta dolayısıyla aynı sofrada etrafında buluşurken etkinlikte, Engelsiz Kafe eğitmenleri ve Adalya Vakfı Müdürü Cem Kotan haftanın önemini anlattı. Engelsiz Kafe'de Yerli Malı Haftası kutlamaları özel öğrencilerin haftaya ilişkin şiirler okumasıyla sona erdi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- KOZAN BARAJI’NDA DOLULUK ORANI YÜZDE 28’E YÜKSELDİ
- KAPI KORKULUĞUNA SIKIŞAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































