

EVİNDE KOKAİN, SENTETİK ECZA, METAMFETAMİN YAKALATAN ŞÜPHELİ: "UCUZA BULDUĞUM İÇİN ALDIM"
Adana'da bir kişi evinde 409 gram taş kokain, sentetik ecza ve bir miktar metamfetamin yakalattı. Tutuklanan şüphelinin, "Ucuza bulduğum için aldım" dediği öne sürüldü.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, E.B.K.'nın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Ekipler bunun üzerine şüphelinin Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi'ndeki adresine operasyon yaptı. Yapılan operasyonda E.B.K. gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 14 paket halinde toplam 409 gram taş kokain, tek pakette 0.65 gram metamfetamin, 20 adet sentetik ecza ve hassas terazi ele geçirildi.
Emniyetteki sorgusunda E.B.K., "Ucuza bulduğum için satın aldım, kullanıcıyım. Uyuşturucu madde satışıyla işim olmaz" dediği öne sürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ŞAHİNİ ÖLÜMDEN KURTARIP, ÖZGÜRLÜĞE BIRAKTILAR
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE YOLDA YAŞANAN ÇÖKME ANI GÖRÜNTÜLENDİ
- SOSYAL MEDYA ŞOVUYLA HEM EHLİYETİNDEN OLDU HEM DE 46 BİN TL CEZA YEDİ
- SON 65 YILIN EN KURAK YILIYLA YOK OLMA NOKTASINA GELEN ASİ NEHRİ’NDE YAĞIŞLARLA BİRLİKTE DEBİ YÜKSELDİ
- DERELERDEN AKDENİZ’E AKAN SEL SULARI KIYI ŞERİDİNİ ÇAMURA BÜRÜDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































