

FEKE BARAJI’NDA YÜKSELEN SU SEVİYESİ YÜZ GÜLDÜRÜYOR
Adana'da yağışların ardından Feke Barajı'nın doluluk oranı arttı. Geçen yıl kuraklık nedeniyle ortaya çıkan eski Orman İşletme Binası da yeniden sular altında kaldı.
Feke ilçesinde son yıllarda yaz aylarının kurak geçmesiyle su seviyesi düşen barajlar, şubat ayında etkili olan kar ve yağışlarla birlikte yeniden dolmaya başladı. Doğası ve baraj manzarasıyla Adana'nın yeşil vadisi olarak bilinen Feke'de su debisi yükselirken, kuraklık nedeniyle ortaya çıkan eski Orman İşletme Binası tekrar sular altında kaldı.
Çiftçi Faruk Yiğenoğlu, Adana'da son yağışlarla birlikte ilçede afetler yaşandığını ancak azalan baraj sularının da yeniden yükseldiğini belirterek, "Bu durum biz çiftçileri sevindirdi. Feke Orman İşletme Binası bu yaz kuraklıkta ortaya çıkmıştı, şimdi yeniden sular altında kaldı. Afetlere üzülüyoruz ama yağışlar barajları doldurdu. Kurak geçen yılların ardından çiftçi için adeta can suyu oldu" dedi.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ŞAHİNİ ÖLÜMDEN KURTARIP, ÖZGÜRLÜĞE BIRAKTILAR
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE YOLDA YAŞANAN ÇÖKME ANI GÖRÜNTÜLENDİ
- SOSYAL MEDYA ŞOVUYLA HEM EHLİYETİNDEN OLDU HEM DE 46 BİN TL CEZA YEDİ
- DERELERDEN AKDENİZ’E AKAN SEL SULARI KIYI ŞERİDİNİ ÇAMURA BÜRÜDÜ
- KUZENİNE IBAN VEREN GENÇ KIZ CEZAEVİNE GİRDİ, ENGELLİ ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































