




Hentbol Da Avrupa Mesaisi
Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol takımı 14-15 Kasım tarihlerinde sahasında, Kosova Temsilcisi KHF Ferizaj'ı konuk ediyor.
Türkiye'yi, Avrupa'da Hentbolun en prestijli ikinci kupası olan EHF "de temsil eden Muratpaşa Belediye spor kadın hentbol takımı, EHF kupası 3. tur maçlarında iki gün aralıksız tur için mücadele edecek. Zorlu lig maratonunda genç kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Paşanın Melekleri Kosova temsilcisini yenip bir üst tura çıkmak istiyor.
Rakibinin bu turda kupaya dâhil olduğunu ve Kosova liginde başarılı bir grafik çizdiklerine dikkat çeken Antrenör Sertan Sarpaş ,"EHF Kupasın da ilk 16'ya kalmayı istiyoruz. Evimizde oynayacağımız iki maçı da kazanarak Türkiye'mize, Antalya'mıza Muratpasamıza gurur yaşatmak istiyoruz. Avrupa maçlarında Ay Yıldızımızı temsil edeceğimizin bilinciyle oynayacağız. Zorlu bir lig maratonunda 4 günde 2 maç oynadık ve önümüzde zorlu iki maç daha var. EHF kupası maçlarını kazanarak Avrupa'da yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Burdur’da Yeni Yapılan 96 Kişi Kapasiteli Hilmi-hafize Evin Huzurevi Hizmete Açıldı
- İ̇ncir Fidanı Dağıtımına Katılan Vali Öksüz: “Emek Veren, Alın Teri Döken Üreticimizin, Çiftçimizin Her Zaman Yanındayız”
- Ailesiyle Doğum Günü Kutlamasından Dönerken Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
- Çalışmadığı İçin İteledikleri Kamyonet Kaza Yaptı
- Turizm Kenti Antalya’da İlk 11 Ayda Turist Rekoru
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim