Bugün 02 Ocak 2026 Cuma
  • Antalya5 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6066.387
    %1.69
  • Dolar
    43.0245
    %0.17
  • Euro
    50.4889
    %-0.24
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİRDEN 2 BİN 287 İHBARA MÜDAHALE
02 Ocak 2026 Cuma 10:03

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİRDEN 2 BİN 287 İHBARA MÜDAHALE

Kar yağışının başladığı ilk andan itibaren Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'ne ulaşan talep sayısı 2 bin 287'yi buldu.

Kar yağışının başladığı ilk andan itibaren Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'ne ulaşan talep sayısı 2 bin 287'yi buldu. AKOM'a ulaşan talepler saha ekiplerince hızlı bir şekilde çözüme kavuşturularak vatandaşların mağduriyet yaşamalarının önüne geçildiği bildirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde etkisini yoğun bir şekilde sürdüren kar yağışının ulaşımı aksatmaması ve vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi için sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehrin ana arterleri başta olmak üzere cadde, sokak, bulvar ve kırsal mahalle yollarında kar küreme, tuzlama ve solisyon uygulamaları kesintisiz şekilde devam ederken, vatandaşlardan gelen talepler de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Özellikle ulaşımda aksama yaşanmaması ve buzlanma risklerinin önüne geçilmesi amacıyla ekipler 7/24 esasına göre görev yapıyor.

Kar yağışının meydana geldiği ilk andan itibaren Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'ne (AKOM) ulaşan karla mücadele talep sayısı 2 bin 287'ye ulaştı. Vatandaşlardan gelen ihbar ve talepler, AKOM tarafından anında değerlendirilerek ilgili birimlere yönlendiriliyor. Sahadaki ekipler de en kısa sürede müdahalede bulunarak talepleri karşılıyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kar yağışının etkisini sürdürdüğü süreçte vatandaşların karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu ALO 153 Çağrı Merkezi üzerinden bildirebilecekleri hatırlatıldı. Açıklamada, iletilen her talebin titizlikle değerlendirildiği ve ekiplerin 7 gün 24 saat sahada görev yaptığı vurgulandı.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİRDEN 2 BİN 287 İHBARA MÜDAHALE

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİRDEN 2 BİN 287 İHBARA MÜDAHALE

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 69 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim