

KAHRAMANMARAŞ’TA YABAN KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
Kahramanmaraş'ta dağlık bölgelerde yaşayan yaban keçileri görüntülendi.
Kahramanmaraş'ta Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekiplerinin yürüttüğü koruma ve denetim çalışmaları yaban hayatına olumlu yansımaya devam ediyor. İl genelinde gerçekleştirilen en son sayımda yaban keçisi popülasyonunun bin 100'e ulaştığı belirlendi.
Yaban keçilerinin özellikle Elbistan'daki Şar Dağı başta olmak üzere Ekinözü, Nurhak, Afşin dağlarının yanı sıra Engizek Yaylası, Başkonuş mevkii, Berit ve Düldül dağları gibi yoğun olarak görüldüğü bildirildi. Sarp ve kayalık alanları yaşam alanı olarak tercih eden keçiler, bu bölgelerde yetişen doğal bitkilerle beslenerek yaşamlarını sürdürüyor. Keçilerin, bölgedeki zorlu şartlardaki yolculukları dron ile görüntülendi.
Özel fiziki yapıları sayesinde engebeli ve kayalık arazilere kolaylıkla uyum sağlayabilen yaban keçileri, yoğun kar örtüsünün bulunduğu zorlu kış şartlarında dahi hayatta kalabiliyor.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KATAR'DA 3 TÜRK PERSONEL ŞEHİT OLDU
- ANTALYA’DA BADEM AĞAÇLARI ÇİÇEK AÇTI, DOĞADA RENK CÜMBÜŞÜ YAŞANIYOR
- KAYGANLAŞAN YOLDA KONTROLDEN ÇIKTI, FACİADAN DÖNÜLEN O ANLAR ARAÇ KAMERASINA YANSIDI
- KIRMIZI IŞIKTA BEKLEYEN ARAÇLARA ÇARPIP OLAY YERİNDEN AYRILDI: 4 YARALI
- ANTALYA’DA OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 2 YARALI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































