




‘Karım Kayboldu’ Diye Polise Gitti, Çelişkili İfadeler Cinayeti Ortaya Çıkardı
Isparta'da 2 gün önce öldürdüğü eşi için kayıp ilanı vermek için emniyete giden kamyon şoförünün çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis cinayeti ortaya çıkardı.
Edinilen bilgiye göre, Isparta'da kamyon şoförlüğü yapan 23 yaşındaki F.T, 15 Ekim'de eşi Ümmühan T.'yi (22) boğarak öldürdükten sonra, cesedi Keçiborlu-Dinar yolundaki boş alana attı. Olaydan bir gün sonra Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne giden F.T. polise "karım kayboldu" diyerek, kayıp müracaatında bulundu. Bu sırada çelişkili ifadeler veren F.T.'nin durumundan şüphelenen polis, yaptığı sorgulama sonucu cinayeti itiraf ettirdi.
Daha sonra cesedi attığı yeri polise gösteren şüphelinin gözaltına alınarak jandarma ekiplerine teslim edildiği öğrenildi.
Öte yandan, cinayetin nedeni kesin olarak bilinmezken, aldatma şüphesi ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Balbey’de Kentsel Yenileme Projesi çalışmaları yeniden başladı
- Alanya’da Toptan Gıda Deposunda Sahte Etiketleme Yapan Firma Mühürlendi
- Büyükşehir Belediyesinden sınav kaygısı yaşayan öğrencilere destek
- Manavgat Belediyesi’nden çocuklara bilim ve oyun dolu şenlik
- Eğirdir’de tıbbi aromatik bitkiler bahçesi açıldı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim