




Kayıp Olarak Aranan Kadın, Falezlerde Ölü Bulundu
ANTALYA'da ailesi tarafından 2 gündür kayıp olarak aranan Melahat Özen (27), falezlerde ölü bulundu.
Saat 15.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi Karaalioğlu Parkı içindeki falezlerden çevreyi izleyen vatandaşlar, yaklaşık 35 metre aşağıda bir kadının hareketsiz yattığını fark etti. Hemen yetkililere haber verildi. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler, güçlükle falezlerden inerek kadının cansız bedenine ulaştı. Cesedin geçtiğimiz Çarşamba akşamından itibaren ailesi tarafından kayıp olarak aranan Melahat Özen'e ait olduğu belirlendi.
Bunun üzerine genç kadının anne babasına haber verildi. Olay yerine yakınlarıyla birlikte gelen anne, baba uzun süre gözyaşı döktü.
Bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen Özen'in cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından cenaze aracına konuldu. Bu sırada anne Satı Özen fenalık geçirdi. Gözyaşına boğulan baba Muharrem Özen de kızına Çarşamba akşamından bu yana ulaşamadıklarını söyledi. Melahat Özen'in cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 12.türk Tıbbi Onkoloji Kongresi’nde Yapay Zekâ Hastaların Umudunu Resmetti
- Antalya’da iki marketin fiyat rekabeti ekmeği 6 TL’ye kadar düşürdü
- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim