Karakter boyutu :



17 Şubat 2026 Salı 18:18
MANAVGAT’TA BARAJDA TAŞKIN RİSKİNE KARŞI SU TAHLİYESİ
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yağışın etkisiyle doluluk seviyesi artan Oymapınar Barajı'ndan kontrollü su bırakılmaya başlandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yağışın etkisiyle doluluk seviyesi artan Oymapınar Barajı'ndan kontrollü su bırakılmaya başlandı. Su tahliyesi sonrası Manavgat Irmağı çevresinde yaşayan vatandaşlar, muhtemel taşkın riskine karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.
Oymapınar Barajı'nda geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağışlarla doluluk oranı arttı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bugün için Antalya'nın batı ve doğu ilçeleri için sağanak uyarısı yapması üzerine barajda kontrollü su tahliyesi gerçekleştirilmeye başlandı. Barajdan saniyede 600 metreküp su bırakıldığı belirtilirken, Manavgat Irmağı çevresinde bulunan ev ve iş yeri sahiplerinin tedbirli olmaları istendi.
Kaynak: 
Bu haber toplam 298 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- İSRAİL’İN ZULMÜNÜ PROTESTO ETMEK İÇİN NETANYAHU’YU "İDAM" ETTİLER
- "EN İYİ ET LOKANTASI" ÖDÜLÜ ADANALI KEBAPÇININ OLDU
- DÖRTYOL’DA AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ: 2 YARALI
- ŞEHİT ANNESİNİN GALATASARAY FORMASI İSTEĞİ YERİNE GETİRİLDİ
- KIRIKHAN’DA ŞARAMPOLE DEVRİLEN HAFİF TİCARİ ARACIN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































