Bugün 30 Nisan 2024 Salı
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2428.149
    %-0.42
  • Dolar
    32.3702
    %-0.61
  • Euro
    34.6846
    %-0.82
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öztürk’ten birlik beraberlik çağrısı
16 Kasım 2017 Perşembe 13:41

Öztürk’ten birlik beraberlik çağrısı

Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanı seçilen Oğuz Öztürk, devir teslim töreninde tüm üyelere birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şubesi’nde bayrak değişimi yaşandı. 12 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen seçimli genel kurulda başkan seçilen Oğuz Öztürk görevi dün akşam kurban keserek dualar eşliğinde törenle devraldı. Eski Başkan Bünyamin Seçme’nin gelmemesi üzerine görevi Şube Sekreteri Nevzat Kahya’dan devralan Öztürk, üyelere yaptığı konuşmada seçimin geride kaldığını vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

samiiiii_8571.jpg

“HEPİMİZ KARDEŞİZ”

Seçimi kazanması halinde adak adadığını ve kesilen kurbanı hayır kurumuna bağışlayacağını belirten Öztürk, “Bu camiada hepimiz başı dik gezeceğiz. Dik duruşlu hak mücadelesi yapan   Türk Eğitim Sen’in cefakar yiğitleri ve üyesi olarak hepimiz kardeşiz. Arkamızda dağ gibi Kamu Sen var” dedi.

“DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞADIK, DÜĞÜNÜNÜZ DÜĞÜNÜMÜZ CENAZENİZ CENAZEMİZDİR”

Yaklaşık 1 ay önce gerçekleştirilen delege seçimlerine 4 bin 400 üyenin yüzde 80’inin çoluk çocuğuyla pikniğe gider gibi geldiğini belirten Öztürk, “Kardeşçe, barış içerisinde bir demokrasi şöleni yaşadık. Üyelerimizin bugüne kadar görmediğimiz oranda katılımıyla burada 135 delege arkadaşımız seçildi. Delege arkadaşlarımız da bizi seçti. Bu süreçte hiçbir arkadaşımızın kalbini kırmadık. Üyelerimiz ve delege arkadaşlarımızın tamamının düğünü düğünümüz, cenazesi cenazemizdir. Bu bugün de yarın da böyle olacak. Dün ne isek yarın da o olacağız. Hepimiz kardeşçe Türk Eğitim Sen’in bayraktarlığını, hizmetkarlığını yapacağız” diye konuştu.  

samiiuu_8564.jpg

“KAZANAN TÜRK EĞİTİM SEN OLDU”

Seçimde kendi gruplarının başarılı olmasına rağmen kazananın Türk Eğitim Sen olduğunu vurgulayan Öztürk, “Seçim sürecinde hiçbir tarafa, üyemize kırgınlığımız olmadı. Hiç kimse hiçbir tarafta yer almamıştır. Herkes Türk Eğitim Sen ve Türkiye Kamu Sen tarafında yer almıştır. Biz güçlü bir sendikayız. İnşallah bu gücü ve camianın şapkasını eğdirmeden temsil edeceğiz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Desteğinden dolayı herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.     

samiiiii_8567.jpg

HEDEF 5 BİN ÜYE SAYISINI GEÇMEK

Seçim sürecinde gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde sendikalarına olan teveccühü gördüklerini belirten Öztürk, ilerleyen süreçte üye sayısında 5 bin hedefini geçmeyi planladıklarını söyledi. Antalya’da ikinci sendika konumunda olduklarını belirterek önemli olanın masada oturup kamu çalışanının hakkını alabilmek olduğunu vurgulayan Öztürk, “Sayı çoğunluğu değil önemli olan kamu çalışanını özlük haklarında daha iyi yerlere taşıyabilmektir” dedi.

KAHYA BAŞARI DİLEDİ

Sendikanın 5 bin üye sayısına ulaşacak potansiyele sahip olduğunu belirterek yeni yönetimden bu hedefe ulaşmasını isteyen Şube Sekreteri Nevzat Kahya ise, “Son zamanlarda bir hayli üye katılımı gerçekleştirdik. Üye sayısını arkadaşlarımızın 5 bine çıkaracağına adım gibi eminim ama çalışırlarsa” diyerek yeni yönetime başarılar diledi. HABER: YUSUF KATRAĞ

sam_8568.jpg

Bu haber toplam 11466 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim