

Vali Gül,"muhtarlar Çıtayı Her Gün Yükseltiyor"
Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç ve beraberindeki heyet, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Vali Gül, muhtarlık sisteminin Cumhuriyet'ten daha eski olduğunu ve giderek daha da güçlendiğini kaydetti.
Muhtarlarla birlikte vatandaşlara hizmet ettiklerini belirten Gül, "Her 19 Ekim'de muhtarlık sisteminin varsa aksayan gönleri gündeme geliyor hem de çıta her geçen gün yükseliyor. Bunlarda muhtarın ve sizlerin emeği çok büyük." dedi.
Dernek başkanı Koç ise; 19 Ekim'in Muhtarlar Günü ilan edildiğini ve bu yıl 3'üncüsünün kutlandığını hatırlatarak en iyi hizmet için gayret ettiklerini söyledi.
Konuşmaların ardından Vali Gül, Muhtarlar Günü nedeniyle düzenleyecek programlar hakkında Koç'tan bilgi aldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- CARETTA SEZONU AÇILDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































