Bugün 26 Mart 2026 Perşembe
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6495.18
    %2.16
  • Dolar
    44.3489
    %0
  • Euro
    51.3612
    %-0.34
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YOLDA HEYELAN: YARISI ÇÖKTÜ, İÇME SUYU HATTI ZARAR GÖRDÜ
26 Mart 2026 Perşembe 09:38

YOLDA HEYELAN: YARISI ÇÖKTÜ, İÇME SUYU HATTI ZARAR GÖRDÜ

Adana'da bir haftadır etkili olan yağışlar nedeniyle yolda heyelan meydana geldi.

Adana'da bir haftadır etkili olan yağışlar nedeniyle yolda heyelan meydana geldi. Yolun yarısı çökerken, içme suyu hattı da zarar gördü.

Kentte aralıksız devam eden yağışlar zemini yumuşattı. Bu nedenle Sarıçam ilçesine bağlı Bayramhacılı Mahallesi'nde yolun bir kısmında çökme meydana geldi. Yolun yarısının kullanılamaz hale gelmesi üzerine trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.

Heyelan nedeniyle içme suyu borusunun da zarar gördüğü öğrenilirken, yolun bazı bölümlerinde ise çatlakların oluştuğu görüldü. İçme suyu hattı zarar gördüğü için mahalleye su verilemedi. Yeni çökmelere karşı ekipler bölgede güvenlik önlemleri aldı.

Yetkililer, yolun tamamen ulaşıma kapanmaması için çalışmaların sürdüğünü belirtirken, hasar gören içme suyu hattının da onarılması için ekiplerin çalışması sürüyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 85 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim