Bugün 13 Şubat 2025 Perşembe
  • Antalya12 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    3380.694
    %0
  • Dolar
    36.1022
    %0
  • Euro
    37.5951
    %0
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yüreğir’de Doğalgaz Çalışmalarına Hız Verildi
01 Ağustos 2019 Perşembe 15:23

Yüreğir’de Doğalgaz Çalışmalarına Hız Verildi

Yüreğir ilçesi Karacaoğlan Mahallesi'nde doğal gaz borusu döşeme çalışmaları yapılan törenle başladı.

Yüreğir ilçesi Karacaoğlan Mahallesi'nde doğal gaz borusu döşeme çalışmaları yapılan törenle başladı.

Yüreğir ilçesine bağlı Karacaoğlan Mahallesi'nde doğal gaz borusu döşeme çalışması başlaması dolayısıyla bir tören düzenlendi.

Törende bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, doğal gaz kullanımının ve yatırımların artması için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek, "Doğal gazın kullanım kolaylığını, konforunu ve ne önemlisi de ekonomikliğini bilmeyen yok. Yüreğirli vatandaşlarımız bu yakıttan faydalanmayı hak ediyor. Yüreğir'e daha fazla doğal gaz hattı döşenmesi için çabalayacağız. Yüreğir'e yapılacak her zaman destekleyeceğiz. Yüreğirli vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık" diye konuştu.

AKSA Gaz Bölge Müdürü Tufan Duman ise doğal gazın geldiği bölgeye artı bir değer kattığını belirterek, Kocaispir'e yardımları ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Karacaoğlan Mahallesi'de yapılan törene AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, AK Parti il ve ilçe teşkilatları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bu haber toplam 663 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim