Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2234.833
    %-0.43
  • Dolar
    32.3364
    %0.08
  • Euro
    35.1115
    %-0.27
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Sözen Vatandaşın Sorunlarını İletti
19 Ocak 2019 Cumartesi 15:08

Başkan Sözen Vatandaşın Sorunlarını İletti

MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Manavgat İşletme Müdürü Yasin Topal'ı ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarını...

MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Manavgat İşletme Müdürü Yasin Topal'ı ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarını iletti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Halkla Buluşma" gezileri kapsamında son 1 ayda 30 kırsal mahalleyi ziyaret ederken, en çok elektrik kesintilerinden dert yanan vatandaşın sorunlarını aktarmak amacıyla Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Manavgat İşletme Müdürü Yasin Topal'ı ziyaret etti. Başkan Sözen ve Müdür Yasin Topal, sorunlarla ilgili karşılıklı istişarede bulundu.

Müdür Topal, Sözen'e önümüzdeki süreçte sorunların giderilmesi için kurum olarak çözümler üretileceğini söyledi.

Başkan Şükrü Sözen, ziyaretle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Bir süredir devam ettirdiğimiz "Halkla Buluşma" gezilerimizde, vatandaşlarımız çeşitli konulardaki isteklerini bize bildirmekte, biz de üzerimizdeki sorumluluk gereği, her bir talebi büyük bir titizlikle değerlendirmekteyiz. Bugüne kadar ulaştığımız 30'u aşkın mahallemizdeki vatandaşlarımız, elektrik kesintileriyle ilgili sorunları da tarafımıza bildirmiştir. Biz de yaşanan elektrik kesintilerinin Manavgat Belediye'mizin sorumluluğunda olmadığını, bu konuda halkımızın görev, yetki ve sorumluluklarla ilgili bilgi karmaşası yaşadığını dile getirdik. Belediyemizin, elektrik konusunda herhangi bir yaptırımı olmadığını vurguladık. Bu arada vatandaşlarımızın ilgili kurumla görüşmemiz isteğini de geri çevirmedik. Bu amaçla makamında ziyaret ettiğimiz Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Manavgat İşletme Müdürü Sayın Yasin Topal, bizi nazikçe ağırladı. Manavgat'ımız için emek verdiğine inandığım Sayın Topal, bize her bir bölgemizdeki sıkıntılardan bilgisi olduğunu, sorunların anlık çözümü için kurum olarak üstün çaba harcadıklarını aktardı. Topal ayrıca önümüzdeki süreçte, ileriye yönelik çözümler üretileceğini Manavgat halkımıza iletmemiz konusunda ricada bulundu. Manavgat Belediye Başkanı olarak Sayın Topal'ın, sorunların çözümünün takipçisi olacağına inanıyor, kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum."

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim