Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Usta aşçılar iftarda buluştu
19 Haziran 2017 Pazartesi 17:28

Usta aşçılar iftarda buluştu

AŞÇILAR Derneği ve Bahar Grup organizasyonuyla şef aşçılara yönelik iftar yemeği verildi.

AŞÇILAR Derneği ve Bahar Grup organizasyonuyla şef aşçılara yönelik iftar yemeği verildi.

Kanatlı et sektöründe ulusal ve uluslararası bazda faaliyet gösteren Bahar Grup, usta aşçılarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Rodisson Blu Hotel'deki iftar yemeğine, Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) Başkanı Melih Şahinöz ve yönetim kurulu üyeleri, Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TÜROYD) yönetim kurulu üyeleri, Türkiye'nin önde gelen mutfak şefleri, aşçı dernekleri temsilcileri, gurme köşe yazarları, yiyecek ve içecek tedarikçileri katıldı.

BAHAR: 25 YILDIR UYUYAN BİR PAZARI UYANDIRDIK

Bahar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar programda yaptığı konuşmada Aşçılar Derneği Başkanı Özdemir'e teşekkür ederek Türk gıda sektörüne getirdikleri yenilikleri özetledi. 1969 yılında gıda sektörüne giriş yaptıklarını belirten Berkay Bahar, Bahar Grup ailesi olarak hindi etinde 25 yıldır uyuyan bir pazarı uyandırdıklarını ve "Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek" için AR-GE laboratuvarlarında üretim yaptıklarını belirtti.

Berkay Bahar, "Uyuyan bir pazarı uyandırmak en sağlıklı et olan kırmızı etten daha yüksen proteine, beyaz etten daha düşük yağ oranına sahip olan hindi etinin farkındalığını arttırmak, bizlerde de cesaret, üretme ve düşünme hızını arttırdı. Biz satıcı ve satın alma ticaretinden ziyade aşçılarla koordine bir şekilde yenilikçi ürünlerle COST'una müdahil olmayı tercih ediyoruz" dedi.

BAHAR KEBAP VE BAHAR TANTUNİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İftar menüsünde Bahar Grup'un gurme ürün lezzetleri sergilendi. Hindi etinden oluşan menüde 14 farklı çeşit ürün sunulurken, bu yılın gözde ürünleri arasında yer alan Bahar Kebap Bergamotlu, Bahar Kebap Sebzeli Peynirli ve Tantuni ürünlerinde usta aşçılar kuyruk oluşturdu.

Öte yandan, Aşçılar Derneği Başkanı Fikret Özdemir Bahar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar'a geceye katılan tüm şefler adına şilt takdim etti. Program tasavvuf müziği ve semazen gösterilerinin ardından son buldu.

FOTOĞRAFLI

Usta aşçılar iftarda buluştu

Usta aşçılar iftarda buluştu

DHA

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 403 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim