Bugün 09 Ocak 2026 Cuma
  • Antalya8 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6121.517
    %0.00
  • Dolar
    43.0386
    %0.00
  • Euro
    50.336
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTALYA’DA GECEKONDU YANGINI: KÜLE DÖNEN EVİNİ GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
08 Ocak 2026 Perşembe 09:18

ANTALYA’DA GECEKONDU YANGINI: KÜLE DÖNEN EVİNİ GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Antalya'da müstakil evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya'da müstakil evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında evde kimsenin olmaması muhtemel bir faciayı önlerken olayı haber alarak gelen ev sahibi kadın küle dönen evini görünce sinir krizi geçirdi.

Yangın, saat 23.30 sıralarında Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi 5724 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki gecekondudan dumanların çıktığını gören çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen alevlere ilk olarak kendi imkânlarıyla müdahale etmek isteyen komşuların çabası yetersiz kaldı. Adrese gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler alev topuna dönen gecekondudaki yangına müdahale etti.

Küle dönen evini görünce sinir krizi geçirdi

Yangın sırasında ev içerisinde kimsenin bulunmaması muhtemel bir faciayı önledi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi ile yangın kontrol altına alınırken, olay anında bir akrabasının yanında olan ve evinin yandığını haber alarak gelen Rüya isimli kadın sinir krizi geçirdi. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması sırasında gözyaşları içinde çatısı çöken ve tamamen küle dönen evine girmek isteyen kadını polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.

ANTALYA’DA GECEKONDU YANGINI: KÜLE DÖNEN EVİNİ GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

ANTALYA’DA GECEKONDU YANGINI: KÜLE DÖNEN EVİNİ GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 121 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim