Bugün 23 Ekim 2025 Perşembe
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    5543.608
    %0.16
  • Dolar
    41.9833
    %-0.00
  • Euro
    48.7716
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTALYA’DA İRLANDALI TURİST YÜZMEK İÇİN GİRDİĞİ BARAJ GÖLÜNDE KAYBOLDU
23 Ekim 2025 Perşembe 10:28

ANTALYA’DA İRLANDALI TURİST YÜZMEK İÇİN GİRDİĞİ BARAJ GÖLÜNDE KAYBOLDU

Antalya'nın Alanya ilçesinden Manavgat ilçesindeki Oymapınar Baraj Gölü'ne tekne turuna gelen İrlandalı turist, yüzmek için girdiği suda kayboldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinden Manavgat ilçesindeki Oymapınar Baraj Gölü'ne tekne turuna gelen İrlandalı turist, yüzmek için girdiği suda kayboldu. Havanın kararması nedeniyle ara verilen arama çalışmaları bugün devam edecek.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Oymapınar Baraj Gölü'nde dün meydana gelen olayda, Alanya'dan tekne turuna katılan İrlandalı turist Antony Damien Smyth (40) kız arkadaşıyla birlikte Sevinç Mahallesi sınırlarında bulunan bir koya geçti. Bir süre sonra yüzmek için baraj gölüne giren Smyth, suyun içinde gözden kayboldu. Kız arkadaşının yardım çığlıkları üzerine çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi'ne bağlı kurtarma ekibi, Sarılar ve Akseki Taşlıca Jandarma Karakolu'na bağlı ekipler, AFAD, Jandarma Su Altı Arama ve Kurtarma (SAK) ile Side Su Altı Arama Kurtarma (Side SAK) ekipleri sevk edildi. Su altı ekipleri, İrlandalı turistin arkadaşının gösterdiği noktada dalış yaparak arama çalışması başlattı ancak yapılan aramalardan sonuç alınamadı. Havanın kararması ve görüşün tamamen kapanması nedeniyle gece arama çalışmasına ara verildi. Ekiplerin bugün arama faaliyetlerine devam edeceği öğrenildi.

ANTALYA’DA İRLANDALI TURİST YÜZMEK İÇİN GİRDİĞİ BARAJ GÖLÜNDE KAYBOLDU

ANTALYA’DA İRLANDALI TURİST YÜZMEK İÇİN GİRDİĞİ BARAJ GÖLÜNDE KAYBOLDU

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 96 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim