

Antalyaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Erzurum’da Sürdürüyor
Süper Lig ekiplerinden FT Antalyaspor, Erzurum kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Brezilya'dan dönen ve karantinada bulunan Amilton dışında takımda eksik bulunmuyor.
Süper Lig ekiplerinden FT Antalyaspor, yeni sezona Erzurum kampında, günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi birinci etap kamp çalışmalarını Erzurum'da sürdüren Antalyaspor, günün ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yüksek İrtifa Kamp merkezinde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde tam sahada taktiksel çalışma ile antrenman tamamladı. Kırmızı-beyazlılar Amilton, hariç tam kadro çalıştı. Brezilyalı futbolcunun bugün ülkesinden geldiği ve karantina sürecinin ardından takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Akdeniz ekibi, akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarına devam edecek.
Erzurum kampı iki hafta sürecek olan kırmızı-beyazlıların kamp sürecinde Kocaelispor ile bir hazırlık maçı yapması planlanıyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ANTALYA’DA HEYELAN EVLERİN DUVARLARINI ÇATLATTI, SERALARA DEV KAYALAR DÜŞTÜ
- EDEBİYAT DÜNYASINI İKİYE BÖLEN TARTIŞMA
- YAĞIŞLI HAVAYLA BİRLİKTE SU DOLAN ÇUKURA DÜŞEN 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
- İSKENDERUN POLİSİ KAFE VE KIRAATHANELERE UYGULAMA GERÇEKLEŞTİRDİ
- SELE TESLİM OLAN YOLLARDA ARAÇLAR MAHSUR KALDI: YAŞANAN ZOR ANLAR KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































