Bugün 28 Ağustos 2025 Perşembe
  • Antalya34 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4487.416
    %0.14
  • Dolar
    41.0532
    %0.01
  • Euro
    47.9819
    %0.33

KAHRAMAN KÖKTÜRK / KONUK YAZAR

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAHRAMAN KÖKTÜRK / KONUK YAZAR

ANTALYASPOR YÖNETİMİ VE BELEZOĞLU MERDÜMEK YEDİ

28 Ağustos 2025 Perşembe 08:58
Öncelikle şunu belirtmek isterim. Allahın izniyle Döşemealtı İlçesinde her Muhtarımla sosyal sanatsal ve kültürel işbirliğinde gözüm hiçbir zaman arkada kalmaz. İlçemin tüm mahallelerinde misafirlerimiz aç kalmaz. Özellikle Döşemealtılı kadınların yapılacak işlerde desteği harikadır. Onların sayesinde ilçede ünlü sanatçıları, siyasileri ve sporcuları misafir edebiliyoruz. Onlar da bundan son derece memnunlar.. 
Coğrafi işaret çalışmaları yapılan ve son günlerde adından sıkça söz ettiren Bademağacı Kasabası'nda, Antalyaspor Kulübü Başkanı Rıza Perçin'i, yönetim kurulu üyelerini ve Emre Belözoğlu hocamı pilava davet etmiştik. Davetimize tüm Antalyaspor taraftar grubu da destek oldu. Çağrıya olumlu cevap veren yönetim kurulu başkanı Rıza Perçin, yönetim kurulu üyesi Emrah Çelik ve  Antalyaspor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyesi Ali Yalçın Aşkın ile programı geçtiğimiz hafta yapalım kararı aldık ve anında hayata geçirdik.
   Bademağacı Muhtarı Selda Yavuz ile muhtarın Bademağacı yıkım ekibi dediği kadınlar o kadar güzel organizasyon yapmışlar ki. Konuklarımıza coğrafi işaret adayı mürdümek pilavı ve kulaklı çorbası ile buğday helvası tatlısı hazırlamışlar. Kadınlarımız ve gençlerimiz meşaleleri yakarak ve Antalyaspor marşları ile konuklarımızı karşıladılar.
Bademağacı kadınları tarafından hazırlanan mürdümek pilavı, kulaklı çorbası ve buğday helvası tadılırken, başta kasabanın kadınları ve çocuklarının konuklara yoğun ilgileri vardı. Döşemealtı Belediyesi Bademağacı Kasabası Koordinasyon binasında ve kapının önünde neredeyse bin kişilik bir kalabalık vardı. Gerek Başkan gerekse Emre hoca herkesle fotoğraf çekildi. 
Yemek esnasında hocaya madem Antalya da görev yapıyorsun sana biraz şive konuşalım dedim. Hocam bak "çocuklar nasıl zapırdıyor" deyince, hoca anlamını sordu. Bende "koşmak" deyince, bundan sonra bende antrenmanlarda kullanayım bu kelimeyi" dedi, gülüştük.
 “Hedefimiz, evlatlarımızın hayatlarında tanıyacakları ilk takımın Antalyaspor olmasıdır” sözleriyle gençlere seslenen Rıza Perçin Başkanımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın coşkulu sevgisiyle karşılandı. Konuşmasının sonunda çocuklara imzalı Antalyaspor forması dağıtan Perçin ve Belezoğlu, gördükleri ilgiden memnuniyetlerini dile getirdiler. Bizler de ev sahibi olarak iyi dilek ve temennilerle konuklarımızı uğurladı..
 
 
 
Bu yazı toplam 144 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim