Bugün 05 Temmuz 2025 Cumartesi
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4274.454
    %0.00
  • Dolar
    39.813
    %0.03
  • Euro
    46.9041
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cihangirspor’da Hedef ‘Bal Ligi’
08 Temmuz 2023 Cumartesi 09:08

Cihangirspor’da Hedef ‘Bal Ligi’

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Cihangirspor, teknik direktörlük görevine Savaş Bahadır'ı getirdi.

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Cihangirspor, teknik direktörlük görevine Savaş Bahadır'ı getirdi. Kulüp Başkanı Cihangir Korkmaz, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Adanalı kebapçı Cihangir Korkmaz'ın başkanlığındaki Cihangirspor, Süper Amatör Lig'de mücadele ediyor. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için kulübü ayakta tutan ve hiçbir desteğini esirgemeyen Cihangir Korkmaz, son olarak da "Bal Ligi'ne çıkmak için bu sezon teknik direktörlük görevine Savaş Bahadır'ı getirdi.

Bal Ligi'nde mücadele etmek için hiçbir masraftan kaçınmayacaklarını belirten Korkmaz, "Bu sene çok umutluyuz. Hedeflerimiz çok büyük. Mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Geçen sezon deprem nedeniyle hedeflerimiz yarım kaldı ancak bu sezon fırtına gibi eseceğiz" diye konuştu.

Bu haber toplam 821 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim