

DEDEKTİF GİBİ İZ SÜRDÜ, ÇALINAN TELEFONUNUN YERİNİ 15 AY SONRA BULDU
Adana'da yaklaşık 15 ay önce yaşanan bir kavga sırasında telefonu çalınan bir kişi, "Bul" uygulamasından gelen sinyal üzerine yeniden umutlandı. Sinyali takip eden şahıs telefonunun olduğu yeri buldu ancak alamadı.
Emekli Kadir Acarlar (55) yaklaşık 15 ay önce Dilberler Sekisi'nde cep telefonuyla manzara videosu çekerken, tartıştığı şahıslar telefonunu çaldı. Acarlar, o günden sonra telefonunu bir türlü bulamadı. Ancak geçtiğimiz cuma günü Acarlar'a "Bul" uygulamasından çalınan telefonunun sinyali geldi. Bunun üzerine Acarlar, uygulamadan aldığı konum bilgisiyle Huzurevleri Mahallesi'ne gelerek adeta dedektif gibi iz sürdü. Uygulamanın gösterdiği noktaya ulaşan Acarlar, sinyalin bir apartmandan geldiğini tespit etti. Ancak binada 20 daire bulunması nedeniyle kime ait olduğunu belirleyemedi.
"Sinyalden telefonunun olduğu yeri buldu ama onu alamıyor"
Acarlar, "Telefonum yaklaşık 15 ay önce çalındı. Dilberler Sekisi civarında çekim yaparken bir kişi saldırdı. Dört kişiydiler; o boğuşma sırasında telefonumu alıp gittiler. Telefonumdan düne kadar bir haber yoktu. Dün bir mesaj geldi. Çalınan telefonumdan konum sinyali aldım. Konuma geldim ama bu apartmanda 20 daire var. Kime sorabilirim? Kolluk kuvvetlerinden telefonumu bulmalarını istiyorum. Ben o telefonu zaten zor almıştım. Gelirim düşük. 15 ay sonra sinyal verdi; demek ki telefonu ilk defa açtılar. Benden bir kod istediler. Sanırım telefonu açmaya çalışıyorlar. Konumu belli; polisin bulacağını umuyorum" dedi.
Acarlar, konumu tespit etmesine rağmen kendi imkânlarıyla bir sonuca ulaşamayacağını belirterek, "Bundan sonrası polisin işi" diye konuştu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- YAĞIŞLARLA BİRLİKTE BİTKİ ÖRTÜSÜ ARTTI, KENE POPÜLASYONU RİSKİ YÜKSELDİ
- DOĞAL YAŞAM PARKI'NDAKİ YAVRULAR ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
- KÜÇÜKBAŞ KURBANLIKLARDA İNDİRİM
- OKUL SALDIRISINDA HAYATINI KAYBEDEN ZEYNEP’İN ANNESİ: "BİZİM ÇOK İÇİMİZ ACIYOR VE BU ACI HİÇ GEÇMİYOR"
- ORTA REFÜJDEN ATLAYAN KURBANLIK KEÇİ SAHİBİNİ GERİDE BIRAKTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim




































