




Döşemealtı’nın gençlerinden zirveye yakın takip
Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Takımı, ligin 9'ncu haftasında Antalya DSİ Spor'u 3-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Şampiyonluk parolasıyla çıktıkları ligin ilk yarısını Kepez Belediyespor'un ardından ikinci sırada tamamlayan Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Takımı son hafta karşılaştığı Antalya DSİ Spor maçını 3-0 kazandı. 22.dakikada Ferhat attığı golün ardından daha baskılı oynayan Döşemealtı takımı 44'ncü dakikada Hüseyin İlkan'ın golüyle 2-0 öne geçti. 61'nci dakikada Ferhat kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak skoru belirledi. Bu maçla ilk yarı tamamlanırken Döşemealtı takımı 22 puanla ligi ikinci sırada tamamlayarak zirve takibini sürdürdü. Kırmızı-siyah-beyazlı takım 12 Kasım Cumartesi saat 13.00'da, ikinci yarının ilk maçında Beymelek Belediyespor ile Zeytinköy 3 numaralı sahada karşıya gelecek.
Başarılı bir ilk yarı geçirdiklerini söyleyen Sportif Direktör Abdullah Tanyolaç, "Kulüp olarak çok büyük bir aileyiz. A Takım, Genç takımımız ve altyapı takımlarımız kenetlenmiş ve başarıya odaklanmış durumdalar. Gerek sporcu ailelerimiz, gerek taraftarlarımız gerekse sporcu, antrenör ve yöneticilerimiz emin adımlarla hedeflerimize yürüyoruz " diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DENİZKURDU-II/2025’te insansız sistemler sahadaydı, komutanlardan "yeni çağ" vurgusu geldi
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
- Bakan Fidan: "Texas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerekiyor"
- Antalya tarımında kayıtlı istihdama yeni model hazırlığı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim