




Dünya 3’üncüsü güreşçi altınla ödüllendirildi
Bulgaristan'ın Sofya şehrinde yapılan U20 Gençler Güreş Dünya Şampiyonasında, dünya 3'üncüsü olan Korkutelili İsmail Küçüksolak Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan tarafından altın ile ödüllendirildi.
Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, "Bulgaristan'ın Sofya şehrinde yapılan U20 Gençler Güreş Dünya Şampiyonasında, Ülkemizi, Antalya'mızı temsil eden ve müsabakalarda dünya 3'üncüsü olan İsmail Küçüksolak'ı başarısından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki müsabakalarda da başarılar diliyorum" dedi.
İsmail Küçüksolak, Gua'lı rakibini 10-0 /Koreli Rakibini 10-0 / Gürcistan'lı rakibini 6-5 yenerek ismini yarı finale yazdırdı. Yarı finalde Amerikalı rakibini 5-0 öndeyken talihsiz bir şekilde 9-7 yenilen Küçüksolak, 3'üncülük-5'incilik müsabakasında Ukraynalı rakibini 11-1 teknik üstünlük ile galip gelmeyi başardı ve Dünya üçüncüsü oldu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DENİZKURDU-II/2025’te insansız sistemler sahadaydı, komutanlardan "yeni çağ" vurgusu geldi
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
- Bakan Fidan: "Texas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerekiyor"
- Antalya tarımında kayıtlı istihdama yeni model hazırlığı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim