Bugün 07 Ocak 2026 Çarşamba
  • Antalya6 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6121.517
    %0.00
  • Dolar
    43.0386
    %0.00
  • Euro
    50.336
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EVLERİ YANAN GENÇ KIZI ANNE VE BABASI SARILARAK TESELLİ ETTİ
05 Ocak 2026 Pazartesi 17:58

EVLERİ YANAN GENÇ KIZI ANNE VE BABASI SARILARAK TESELLİ ETTİ

Antalya'da bir dairenin ardiye olarak kullanılan bölümünde çıkan yangın ev sahibi ve apartman sakinlerine panik yaşattı.

Antalya'da bir dairenin ardiye olarak kullanılan bölümünde çıkan yangın ev sahibi ve apartman sakinlerine panik yaşattı. Evleri yangında zarar gören genç kız gözyaşlarına hakim olamazken anne ve babası sarılarak teselli etti.

Yangın saat 15.30 sıralarında Kepez ilçesi Yükseliş Mahallesi 2124 Sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın giriş katında meydana geldi. Ters dubleks olan giriş katının ardiye olarak kullanılan alt katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle daire içerisini dumanlar kaplarken ev sahibi Halil Kösedağ, eşi ve kızı panikle kendilerini apartmandan dışarı attı. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı ile adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Anne ve babası sarılarak teselli etti

Kısa sürede verilen adrese gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, yangına müdahale ederek büyümeden söndürdü. İtfaiye ekipleri tarafından dairede duman tahliyesi yapılırken ev sahibi Halil Kösedağ'ın eşi daireye girerek kafeste bulunan muhabbet kuşunu dışarı çıkardı. Yangın nedeniyle korktuğu görülen ev sahibinin kızı gözyaşlarına boğuldu. Genç kızı anne ve babası sarılarak sakinleştirerek teselli etti. Yangının çıkışıyla ilgili itfaiye ekipleri inceleme başlattı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 161 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim