

FT Antalyaspor, Adana Demirspor’la çıkış arıyor
FT Antalyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında sahasında karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tam kadro sürdürdü.
Süper Lig'in 7. haftasında 1-0 kazanılan Yeni Malatyaspor maçı ile yüzlerin güldüğü Antalyaspor'da gözler 8. haftanın açılış maçı olan Adana Demirspor karşılaşmasına çevrildi. 8 puanla 13. sıraya yükselen kırmızı-beyazlılar, zorlu müsabakayı da kazanarak üst sıralara çıkmayı hedefliyor.
Akdeniz temsilcisi, Adana Demirspor mücadelesinin hazırlıklarını da sürdürüyor. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal idaresindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman, çift kale taktik ağırlıklı maçla sona erdi. Antrenmanı izlemeye gelen futbolcuların çocukları çalışmalara renk kattı.
Öte yandan karşılaşmanın biletleri bugün satışa çıktı. Kale arkası 10, doğu alt 20, batı üst 30,batı alt 30, VIP 100 TL olarak belirlendi. Doğu üst ve kale arkaları üst tribünlerinin satışa açılmayacağı bildirildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ANTALYA’DA HEYELAN EVLERİN DUVARLARINI ÇATLATTI, SERALARA DEV KAYALAR DÜŞTÜ
- EDEBİYAT DÜNYASINI İKİYE BÖLEN TARTIŞMA
- YAĞIŞLI HAVAYLA BİRLİKTE SU DOLAN ÇUKURA DÜŞEN 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
- SELE TESLİM OLAN YOLLARDA ARAÇLAR MAHSUR KALDI: YAŞANAN ZOR ANLAR KAMERADA
- İSKENDERUN POLİSİ KAFE VE KIRAATHANELERE UYGULAMA GERÇEKLEŞTİRDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































