Bugün 18 Ocak 2026 Pazar
  • Antalya8 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6374.59
    %0
  • Dolar
    43.2723
    %0
  • Euro
    50.1923
    %0
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ISPARTA’DA DİKKATSİZ SÜRÜCÜLERİN NEDEN OLDUĞU KAZALAR KGYS KAMERALARINA YANSIDI
18 Ocak 2026 Pazar 11:38

ISPARTA’DA DİKKATSİZ SÜRÜCÜLERİN NEDEN OLDUĞU KAZALAR KGYS KAMERALARINA YANSIDI

Isparta'da Aralık ayında meydana gelen ve KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) kameraları tarafından kaydedilen trafik kazaları yayınlandı.

Isparta'da Aralık ayında meydana gelen ve KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) kameraları tarafından kaydedilen trafik kazaları yayınlandı.

Isparta il merkezinde geçtiğimiz Aralık ayında meydana gelen ve KGYS kameraları tarafından kaydedilen trafik kazaları Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından "Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar olmayabilirdi" mesajıyla yayınlanan görüntülerde, 3 kazanın da sürücü dikkatsizliğinden kaynaklandığı görüldü.

Görüntülerdeki birinci kazada, Kutlubey Mahallesi 118. Cadde'den 113. Cadde'ye dönen bir otomobil, bir anda park halindeki başka bir araca çarpıyor. İkinci kazada ise Halıkent Mahallesi Polisevi Kavşağı'nda "U" dönüşü yapmak isteyen bir otomobil, seyir halindeki başka bir araçla çarpışıyor. Yayınlanan son kazada ise Kutlubey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bir AVM'den çıkan otomobil ile kontrolsüz şekilde sokağa dönmek isteyen başka bir otomobil çarpışıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 65 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim