Bugün 05 Aralık 2025 Cuma
  • Antalya9 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    5781.737
    %0.73
  • Dolar
    42.5064
    %-0.14
  • Euro
    49.5773
    %-0.23
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ISPARTA’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİSİNİ ARTTIRDI: YOLLARDA SU BİRİKİNTİLERİ OLUŞTU
05 Aralık 2025 Cuma 16:58

ISPARTA’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİSİNİ ARTTIRDI: YOLLARDA SU BİRİKİNTİLERİ OLUŞTU

Isparta'da gün boyunca aralıklarla devam eden yağmur akşam saatlerinde şiddetlenirken, meteoroloji muhtemel olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Isparta'da gün boyunca aralıklarla devam eden yağmur akşam saatlerinde şiddetlenirken, meteoroloji muhtemel olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Isparta'da gün boyunca aralıklarla etkili olan yağmur yağışı, akşam saatlerinde şiddetini arttırdı. Kent genelinde oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Vatandaşlar yağıştan korunmak için şemsiyeleriyle görüntülendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yurdun güneybatı kesimlerinde etkili olması beklenen sağanak Antalya ve Muğla'nın il geneli, İzmir ve Aydın'ın kıyı kesimleri ile Isparta'nın güneyi ve Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli, Muğla kıyı şeridinde ise çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağının tahmin edildiği belirtildi. Isparta'da ise akşam saatlerinde başlayan sağanak, kentte günlük yaşamı olumsuz etkilerken yolların bazı bölümlerinde su birikintileri oluştu.

Meteoroloji, meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini vurguladı. Yağışların ise hafta sonuna kadar aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 68 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim