

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 5 ilçe ve 14 farklı noktaya uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyona özel harekat ekipleri de destek verdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde beş ilçede 14 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Geniş çaplı düzenlenen operasyonda arama yapılan adreslerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 14 şüpheli ise gözaltına alındı.
Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğünde toplanan ekipler şafak vakti ekipler konvoylar halinde operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı.14 kişiye yönelik düzenlenen operasyon, Silivri, Başakşehir, Beylikdüzü, Bağcılar ve Esenler ilçelerinde gerçekleştirilirken operasyonda 14 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.
Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde bir apartmana baskın yapan ekipler binanın en üst katındaki dairede arama yaptı. Dairede aramalar sürerken, binanın dışında ise Özel Harekat polisleri uzun namlulu silahlarla önlem aldı. Yapılan aramalarda çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, adresten bir kişi gözaltına alındı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY’DA YARALI LEYLEK TEDAVİ ALTINA ALINDI
- AKDENİZ BELEDİYE SPORUN ŞAMPİYON SPORCUSU DÜNYA ARENASINDA
- AMATÖR BALIKÇILAR KÖPEK BALIĞINDAN 1 SAAT SÜREN MÜCADELEYLE KURTULDU, O ANLAR KAMAREYA YANSIDI
- KASTABALA TİYATROSU’NDAKİ KAZILARDA YENİ MASKLAR ORTAYA ÇIKARILDI
- KURAKLIĞIN VURDUĞU SEYHAN BARAJ GÖLÜ’NÜN ÇEVRESİ TARIM ARAZİSİ OLDU ÜRETİM BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































