

KARDEŞİNİ ÖLDÜRÜP BİR KİŞİYİ YARALAMIŞTI, 22 YIL SONRA YAKALANDI
Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde 22 yıl önce kardeşini öldürüp bir kişiyi yaralayan hükümlü, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay, 31 Mayıs 2003 tarihinde Afşin ilçesi Emirli Mahallesi'nde meydana geldi. C.B. (63) isimli şahıs, kardeşi Garip B.'yi (33) tabanca ile vurarak öldürmüş, D.K.'yı (45) ise yaralayarak olay yerinden kaçmıştı.
Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT timi tarafından yapılan araştırmalarda, şüphelinin 22 yıldır Ş.Ö. (61) isimli bir şahsın kimlik bilgilerini kullandığını ve Gerger Mahallesi'nde annesinin evine geldiğini belirledi.
Adli makamlardan alınan arama kararı sonrası düzenlenen operasyonda firari zanlı C.B. yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Türkoğlu Ceza ve İnfaz Kurumu'na teslim edildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KADINLARIN 2 BİN YILLIK GÜÇLÜ İZİ
- MUT’TA OKUL GÜVENLİĞİ VE KOORDİNASYON TOPLANTISI
- VANAYA SIKIŞARAK MAHSUR KALAN YAVRU KEDİ, İTFAİYE EKİPLERİNİN ÇALIŞMASIYLA KURTARILDI
- BAĞIRSAK AMELİYATIYLA SAĞLIĞINA KAVUŞAN BİN 300 GRAMLIK SURİYELİ PREMATÜRE BEBEĞİN BABASINDAN TÜRKİYE’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER
- DÖRTYOL’DA ARAÇ YANGINI YAŞANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































