

Kemer Belediye personeline seminer
Televizyon sunucusu ve spiker Gülşen Gonca Ertuğrul, Kemer Belediye personeline "Kişisel gelişim, etkili iletişim ve diksiyon" semineri verdi.
Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen seminere, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.
Seminer öncesi bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, iletişimin önemine işaret ederek, "Bizim için en önemli unsurun iletişim olduğu, belediyemize gelen yurttaşlarımızın doğru iletişimle çok daha memnun bir şekilde belediyemizden ayrılacağı ortada. Bu anlamda seminerimizi çok önemsiyor, belediyemizin tüm birimlerinde görevli arkadaşlarımızın faydalanması gerektiğine inanıyorum. Seminerimizin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve Gülşen Gonca Ertuğrul hanımefendiye teşekkür ediyorum" dedi.
Televizyon sunucusu ve spiker Ertuğrul, seminerde belediye personeline insanlarla iletişim kurma ve iletişimin önemi, etkili iletişim, diksiyon, doğru anlatma ve doğru anlama gibi konularla ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
Seminerde ayrıca etkili iletişim kurmanın temel unsurları ve beden dilini kullanma konusunda ipuçları üzerinde duruldu.
Personelin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, çeşitli uygulamalar ile renkli ve eğlenceli anlar da yaşandı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OSMANİYE’DE OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI: 2 YARALI
- MOTOSİKLET YEDEK PARÇA DEPOSU OLARAK KULLANILAN MUZ SERASI ALEV ALEV YANDI
- RÜYASINDA ANNESİNİ GÖRDÜ, RÜYA SANDIĞI OLAYDA ANNESİNİ GERÇEKTEN ÖLDÜRDÜ
- RAFTİNG YAPAN 52 KİŞİ GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE HASTANEYE KALDIRILDI
- HAVA ISINDI, CARETTA YUVALARI ARTTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































