Bugün 15 Eylül 2025 Pazartesi
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4883.773
    %0.82
  • Dolar
    41.2827
    %-0.26
  • Euro
    48.6155
    %-0.10
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kemer Belediyesi’nden Judoculara Ulaşım Desteği
04 Mayıs 2023 Perşembe 13:13

Kemer Belediyesi’nden Judoculara Ulaşım Desteği

Kemer Belediyesi, Karaman'da yapılacak olan İller Arası Judo Turnuvası'na gidecek olan Kemerli judoculara ulaşım desteği sağladı.

Kemer Belediyesi, Karaman'da yapılacak olan İller Arası Judo Turnuvası'na gidecek olan Kemerli judoculara ulaşım desteği sağladı.

Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu'nun spor salonunda antrenmanlarına aralıksız devam eden genç judocuları ziyaret etti. Judo Antrenörü Kadir Altınok'tan Kemerli genç judocular hakkında bilgiler alan Baytekin, sporculara Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun başarı dileklerini iletti.

Antrenör Kadir Altınok, 17 judo sporcusuyla Karaman'da katılacakları İller Arası Judo Turnuvası'nın gelecek hafta yapılacak olan Türkiye Judo Şampiyonası için ön antrenman niteliğinde olduğunu belirterek, sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 851 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim