

KEMER’DE ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN BÜYÜMEDEN KONTROL ALTINA ALINDI
Antalya'nın Kemer ilçesi Arslanbucak Mahallesi ormanlık alanda çıkan orman yangını 1 saatlik yoğun bir çaba ile ikametlere ve besi hayvanlarının bulunduğu ağıllara sıçramadan kontrol altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, yangın, 11.20 sıralarında Arslanbucak Mahallesi 207. Sokak'ta bulunan bir besici işletmesinin karşısındaki ormanlık alanda başladı. Bölgeye 2 Yangın söndürme uçağı, 2 helikopter ile Orman İtfaiyesi, Antalya Büyükşehir İtfaiyesi, Kemer Belediyesi'ne ait arazöz, su tankeri ve personel sevk edilerek yangının kontrol altına alınması için yoğun bir çaba harcandı.
Vatandaşların endişe ile izlediği yangın, 12.30 sıralarında kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlandı. Yangın söndürme çalışmalarını Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz da yerinde takip etti.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ: YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, ARAÇLAR MAHSUR KALDI
- ANTALYA’DA 1825 METRE RAKIMLI ALACABEL’DE 10 SANTİM KAR
- ANTALYA’DA ÇATI UÇTU, ARACIN ÜZERİNE TABELA DEVRİLDİ, ELEKTRİK TELLERİ KOPTU
- ANTALYA'DA SİS, KUVVETLİ RÜZGÂR VE DEV DALGALAR
- SERİK’TE İKİ OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































