

KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLEN ŞÜPHELİDEN 4 MİLYON TL’LİK DÖVİZ ÇIKTI
Mersin polisinin bir adrese düzenlediği operasyonda yaklaşık 4 milyon TL'lik dövizle birlikte 38 kilo 590 gram metamfetamin ile 1 kilo 244 kilogram eroin ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerinin koordineli olarak uyuşturucu ile mücadele çerçevesine çalışma yaptı. Ekiplerin teknik ve saha destekli ortak çalışmasının ardından belirlenen bir adrese operasyon gerçekleştirildi şüpheli R.A. yakalandı. Adreste yapılan aramada 38 kilo 590 gram metamfetamin ile 1 kilo 244 gram eroin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 4 milyon TL'lik 56 bin 500 Euro, 5 bin 250 dolar ve 12 bin 420 sterline de el konuldu.
Emniyette ifadesi alınan şüpheli sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KADINLARIN 2 BİN YILLIK GÜÇLÜ İZİ
- VANAYA SIKIŞARAK MAHSUR KALAN YAVRU KEDİ, İTFAİYE EKİPLERİNİN ÇALIŞMASIYLA KURTARILDI
- MUT’TA OKUL GÜVENLİĞİ VE KOORDİNASYON TOPLANTISI
- BAĞIRSAK AMELİYATIYLA SAĞLIĞINA KAVUŞAN BİN 300 GRAMLIK SURİYELİ PREMATÜRE BEBEĞİN BABASINDAN TÜRKİYE’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER
- DÖRTYOL’DA ARAÇ YANGINI YAŞANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































