

Konyaaltı İzmir’den avantajlı döndü
Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında İzmir deplasmanından 28-28 beraberlikle ayrılarak rövanş maçı için avantaj elde etti.
2021-2022 Hentbol Sezonu Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Konyaaltı Belediyespor, deplasmanda İzmir Büyükşehir GSK ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan Mavi Kelebekler, soyunma odasına 18-14 geride gitti. İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan Konyaaltı Belediyespor, dakikalar ilerledikçe aradaki farkı kapatarak bitime on dakika kala ilk kez öne geçti. Kalan dakikalarda kontrollü bir oyun sergileyen Konyaaltı, taraftarının da desteğiyle zorlu deplasmanda sahadan 28-28 beraberlikle ayrılarak Antalya'da oynanacak rövanş için avantaj elde etti.
Karşılaşmanın son dakikalarında Mavi Kelebekler Taraftar Grubu hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı söylerken, İzmir seyircisinin de eşlik etmesi üzerine salonda çok renkli görüntüler ortaya çıktı.
"Lider Kastamonu'yu ağırlayacak"
Kupa maçından istediği sonuçla dönen Konyaaltı'nda gözler Cumartesi Antalya'da lider Kastamonu ile oynanacak lig maçına çevrildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KADINLARIN 2 BİN YILLIK GÜÇLÜ İZİ
- MOTOSİKLET POLİS ARACI İLE ÇARPIŞTI: 2 YARALI
- ANTALYA’DA TUR OTOBÜSÜ İLE SERVİS MİNİBÜSÜ ÇARPIŞTI: 6 YARALI
- ALANYA’DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI 2 YAYA HAYATINI KAYBETTİ
- UYGULAMADAN SİPARİŞ VERDİĞİ MAKARNADAN RAHATSIZLANDI, ADIM ADIM İZ SÜRÜP MERDİVEN ALTI İŞLETMEYİ ORTAYA ÇIKARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































