




Kuzenini Kurtarmak İsterken Akıntıya Kapılan Çocuğun Cesedi Bulundu
Adana'da kuzenini kurtarmak isterken sulama kanalında akıntıya kapılıp kaybolan çocuğun cesedi, suya battığı yerden 4 kilometre uzaklıkta bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Turan Yar (16) ve kuzeni Atakan Ünüvar (14) serinlemek için Yüreğir ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı'ndan sulama kanalına girdi. Kanalda yüzdükleri sırada Atakan Ünüvar bir süre sonra akıntıya kapıldı. Bunu fark eden Turan Yar ise kuzenini kurtarmak isterken akıntıya kapılıp kayboldu. Ünüvar ise polis ekiplerin suya attığı can simidiyle kanaldan çıkarıldı.
Sualtı polisinin yaklaşık 3 saatlik aramaları sonucunda Turan Yar'ın cansız bedeni suya girdiği 4 yerin 4 kilometre uzağında Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi Sümbül Caddesi civarında sulama kanalı içerisinde bulundu. Yar'ın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Öte yandan, olay yerine gelen Turan Yar'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- SAVAŞTA KATLEDİLEN AKRANLARI İÇİN ANNELERİNİN YAPTIKLARI YİYECEKLERİ SATAN MİNİKLER GÖNÜLLERİ FETHETTİLER
- YANGINDA ÇOCUKLARI KURTARDILAR, 37 YILLIK EMEK KÜL OLDU
- ANTAKYA’DA İNŞAAT HALİNDEKİ BİNADA YANGIN ÇIKTI
- SESİNDEN RAHATSIZ OLDUĞU ÇOCUKLARI SOPAYLA DÖVDÜ
- SERİK’TE SEYİR HALİNDEKİ TUR MİNİBÜSÜ YANGINDA KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim