

Likya cup yat yarışlarına 100 sporcunun katılması bekleniyor
Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Likya Cup Yat Yarışları, 23-25 Eylül tarihleri arasında Antalya Kemer'de yapılacak.
Yarışlar öncesi Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Başkan Yardımcısı Fırat Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Gürhan Çelik, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Kemer Belediyesi ve KETAV'ın destekleriyle Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan ve yarışlar çeşitli kategorilerde yapılacak.
Üç Adalar ile Karaburun açıklarında yapılması planlanan yarışlara 100 sporcunun katılması bekleniyor. Yarışların son günü gala yemeği ve ödül töreninin yapılacağı belirtildi. Belediye Başkanı Topaloğlu, belediye olarak yarışlara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Başkan Topaloğlu, yarışların ulusal anlamda büyük öneme sahip olduğunun altını çizerek, "Bu yıl ilk defa yapacağımız yarışlar hem ülke hem de Kemerimizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacaktır. Sporcular, Kemer'in mavi güzelliklerini görme imkanı da elde edecek. Keyifli ve güzel bir yarışma olacağına inanıyorum " diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- AKDENİZ KAN HASTALIKLARI VAKFI 30. OLAĞAN GENEL KURULU'NU TAMAMLADI
- TAŞAN ÇAYDAKİ İŞLETME YIKILDI, SULARA KAPILMAK ÜZERE OLAN BİR KÖPEK SON ANDA KURTARILDI
- ANTALYA’DA SEL SULARININ BASTIĞI BARINAKTA MAHSUR KALAN 27 KÖPEK BOTLARLA KURTARILDI
- 73 YAŞINDA, DAĞCILIK YAŞAM BİÇİMİ OLDU
- ALP ÖZEL: 'YENİ OTEL YATIRIMLARI DURDURULMALI'
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































