

Mamak deplasmandan galibiyetle döndü
Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi 5. hafta maçında Fethiye Belediyespor'u 77-70 mağlup etti.
Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, 5. hafta karşılaşmasında Beşkaza Spor Salonu'nda konuk olduğu Fethiye Belediyespor'u 77-70 mağlup etti. Son ana kadar başa baş geçen maçta yeşil-beyazlılar, dış atışlarla bulduğu sayılarla maça damga vurdu.
İlk 5 dakika karşılıklı sayılar ve 13-13'lük beraberlikle geçilirken, Fethiye Belediyespor etkili oyunu ile bu çeyreği 31-26 önde bitirdi. İkinci çeyreğin ikinci dakikasında yeşil-beyazlılardan Chance Kyler Comanch, skoru 31-31 eşitledi. Cevap vermekte gecikmeyen ev sahibi, ilk yarıyı da 45-39 önde tamamladı. Mamak Belediyesi'nde Marlain Veal üçüncü çeyrekte sahne almaya başladı ve 8. dakikada takımını 52-51 öne taşıdı. Ev sahibi geriye düştükten sonra oyunun kontrolünü tekrar eline aldı ve son periyoda da 60-56 önde girmeyi başardı. Yeşil-beyazlı ekip son periyoda iyi başladı ve çeyreğin beşinci dakikasında 67-63 öne geçmeyi başardı. Maçın bitimine 4 dakika kala ev sahibi skoru 67-67 eşitledi. Son 2 dakikaya girilirken Mamak temsilcisi, reaksiyon gösterdi ve skoru 72-68'e getirdi.
Maçın geri kalanın da başarılı oyununu sürdüren yeşil-beyazlılar, sahadan 77-70 gibi bir skorla galip ayrılmayı başardı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KADINLARIN 2 BİN YILLIK GÜÇLÜ İZİ
- MOTOSİKLET POLİS ARACI İLE ÇARPIŞTI: 2 YARALI
- ANTALYA’DA TUR OTOBÜSÜ İLE SERVİS MİNİBÜSÜ ÇARPIŞTI: 6 YARALI
- ALANYA’DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI 2 YAYA HAYATINI KAYBETTİ
- UYGULAMADAN SİPARİŞ VERDİĞİ MAKARNADAN RAHATSIZLANDI, ADIM ADIM İZ SÜRÜP MERDİVEN ALTI İŞLETMEYİ ORTAYA ÇIKARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































