

MANAVGAT’TA MOTOSİKLETLİLERİN KASK VE ELDİVEN KULLANIM ORANI YÜZDE 90
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapılan denetimlerde motosiklet sürücülerinin kask ve eldiven kullanım oranı yüzde 90 olarak tespit edildi.
Manavgat'ta Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan motosiklet denetimlerinde sürücülerin yeni yönetmeliğe büyük oranda uyum sağladığı gözlendi.
4 Kasım 2025 tarihli ve 33067 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren düzenleme ile bisiklet, elektrikli bisiklet, motosiklet ve üç tekerlekli motosiklet sürücüleri ile yolcuların kask, koruyucu eldiven ve koruma gözlüğü takması zorunlu hale getirilmişti.
Manavgat'ın farklı noktalarında gerçekleştirilen denetimlerde kask ve eldiven kullanım oranı yüzde 90 olarak ölçüldü. Antalya Caddesi eski kaymakamlık konağı önünde yapılan uygulamada 100'ün üzerinde motosiklet durduruldu. Sadece iki sürücünün kask takmadığı belirlenirken, bu kişilerin sürücü belgesinin de bulunmadığı tespit edildi. Denetimlerde motosikletlerden birinde plakanın takılı olmadığı da görüldü. Kural ihlali yapan 2 sürücüye toplam 63 bin 716 TL para cezası uygulanırken, sürücüler kasksız ve belgesiz trafiğe çıkmamaları konusunda uyarıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- TRAFOLARDAN KABLO HIRSIZLIĞI YAPAN 2 ŞÜPHELİ YAKALANIP TUTUKLANDI
- HAMAM BÖCEĞİ YEDİRİLEN GENCİN DOSYASINDA KARAR: YAĞMADAN BERAAT, HÜRRİYETİ TEHDİTTEN 6 YIL 12 AY CEZA
- ELEKTRİK KABLOLARINDA YAŞANAN PATLAMA GECEYİ GÜNDÜZE ÇEVİRDİ
- MOTOSİKLETLER KAVŞAKTA ÇARPIŞTI, 2 KİŞİ YARALANDI: KAZA ANI KAMERADA
- OSMANİYE’DE ULUSLARARASI YARI MARATONU TANITIM TOPLANTISI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































