

MERSİN’DE GÜMRÜKÇÜLERE RÜŞVET OPERASYONU: 10 TUTUKLAMA
Mersin'de gümrükçülere yönelik yapılan rüşvet ve kaçakçılık operasyonunda 15'i memur 28 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 10'u tutuklanırken, yapılan aramalarda gümrüğe ait mührün ise özel bir gümrük müşavirliği bürosundan çıktığı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "Rüşvet ve 5607 Sayılı Kanun'a muhalefet" suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmaları sonucu gümrük memurları, özel gümrük müşavirliği firma sahibi ve çalışanlarının da olduğu rüşvet ağı tespit edildi. Bunun üzerine belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Mersin'de 27, Kocaeli'de 1 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerin iş yeri ve adreslerinde arama yapıldı. Aramalarda gümrüğe ait mührün ise özel bir gümrük müşavirliği bürosundan çıktığı öğrenildi.
Gözaltına alınan 28 şüpheli, emniyetteki ifade işleminin ardından Silifke Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 10'u tutuklandı. 18 şüpheliden 17'si adli kontrol şartıyla, 1'i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KADINLARIN 2 BİN YILLIK GÜÇLÜ İZİ
- VANAYA SIKIŞARAK MAHSUR KALAN YAVRU KEDİ, İTFAİYE EKİPLERİNİN ÇALIŞMASIYLA KURTARILDI
- MUT’TA OKUL GÜVENLİĞİ VE KOORDİNASYON TOPLANTISI
- BAĞIRSAK AMELİYATIYLA SAĞLIĞINA KAVUŞAN BİN 300 GRAMLIK SURİYELİ PREMATÜRE BEBEĞİN BABASINDAN TÜRKİYE’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER
- DÖRTYOL’DA ARAÇ YANGINI YAŞANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































