

MERSİN’DE GÜVENLİK VE ASAYİŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığında, Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, il genelinde güvenlik ve asayişe ilişkin yürütülen çalışmalar, alınan tedbirler ile suç ve suçlulara yönelik gerçekleştirilen operasyonlar ele alındı.
Vali Atilla Toros, Mersin'in huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerinin gece gündüz görev yaptığını vurguladı. Kent genelinde suçla mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade etti.
886 aranan şahıs yakalandı
Toplantıda yer alan verilere göre, 8-14 Aralık tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan toplam 886 şahsın yakalanarak adli mercilere teslim edildiği bildirildi.
Trafik denetimleri artırıldı
Trafik denetimleri kapsamında ise 120 bin 754 araç kontrol edildi, bin 317 araç trafikten men edildi. Ayrıca 931 ticari taksi denetlendi.
Düzensiz göçle mücadele
'Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması" kapsamında bin 331 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Denetimler sonucunda 6 yabancı uyruklu şahıs, Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine gönderildi.
Mersin genelinde huzur ve güven ortamının korunması için denetim ve uygulamaların aralıksız sürdürüleceği belirtildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- VANAYA SIKIŞARAK MAHSUR KALAN YAVRU KEDİ, İTFAİYE EKİPLERİNİN ÇALIŞMASIYLA KURTARILDI
- MUT’TA OKUL GÜVENLİĞİ VE KOORDİNASYON TOPLANTISI
- DÖRTYOL’DA ARAÇ YANGINI YAŞANDI
- BAĞIRSAK AMELİYATIYLA SAĞLIĞINA KAVUŞAN BİN 300 GRAMLIK SURİYELİ PREMATÜRE BEBEĞİN BABASINDAN TÜRKİYE’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER
- ANTAKYA’DA HURDALIK ALANDAN ALEVLER YÜKSELDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































