

MERSİN’DE İKİ AYRI PARAŞÜT KAZASI: BİRİ DİREĞE TAKILDI, DİĞERİ DENİZE DÜŞTÜ
Mersin'de farklı paraşüt etkinliklerinde iki ayrı kaza yaşandı. Bir paraşütçü tabelanın direğine takıldı, diğeri ise denize düştü.
İlk kaza, Tarsus ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yamaç paraşütü yapan bir sporcu, "Eshab-ı Kehf'e Hoş Geldiniz" yazan tabelanın direğine takıldı. Direkle askıda kalan sporcuya çevreden geçen motorcular yardım etti. Sporcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İkinci kaza ise, Merkez Mezitli ilçesi sınırlarında meydana geldi. Kentte paraşüt uçuşu yapan sporculardan biri denize düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı deniz polisi ile Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Deniz polisi, suda bulunan sporcuyu can simidiyle tekneye çekerek kurtardı. Daha sonra paraşüt, denizden ekiplerin koordineli çalışmasıyla alındı.
Kurtarılan sporcunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 'TÜRKİYESİZ BİR TURİZM SEZONU, AKDENİZ'DE MÜMKÜN DEĞİL'
- DEPREMDE AİLESİNİ VE BACAĞINI KAYBEDEN KÜÇÜK KIZIN ÇİZDİĞİ RESİMDEKİ PROTEZ BACAK DETAYI DUYGULANDIRDI
- BAŞKAN KIVANÇ: "CEYHAN-YUMURTALIK ENERJİ KORİDORUNUN GÜÇLENMESİ, ADANA’YI ÖNEMLİ BİR AKTÖR HALİNE GETİREBİLİR"
- PARK YASAĞINI İHLAL EDEN KAMYONET HACİZLİ VE YAKALAMALI ÇIKTI
- ELLERİNDEKİ OYUNCAK SİLAHLA 11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ÖNÜNÜ KESEN 3 AKRANI PARA İSTEDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































