

MERSİN’DE JANDARMADAN ÖĞRENCİLERE SİBER FARKINDALIK SEMİNERİ
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenli ve bilinçli internet kullanımını teşvik etmek, siber güvenlik alanında farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim faaliyetlerini sürdürüyor.
Bu kapsamda jandarma ekipleri, her yaş grubundan bireyleri bilinçlendirmek amacıyla İstanbul Ticaret Odası Şehit Mehmet Güçlü İlkokulu/Ortaokulu, Kürkçü Abdulkadir Perşembe Vakfı Ortaokulu ve Mezitli Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik "siber zorbalık, sosyal medya kullanımında dikkat edilecek hususlar, güvenli internet kullanımı, dijital bağımlılık ve dijital okuryazarlık" konularında eğitim verdi.
Gerçekleştirilen bilgilendirme faaliyetlerinde öğrencilerin yanı sıra öğretmenlere de güvenli dijital davranış biçimleri hakkında bilgi aktarıldı. Jandarma, düzenlediği eğitimlerle siber suçların gerçekleşmeden önlenmesini, maddi ve manevi zararların en aza indirilmesini ve toplum genelinde siber farkındalığın artırılmasını hedefliyor.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KADINLARIN 2 BİN YILLIK GÜÇLÜ İZİ
- MUT’TA OKUL GÜVENLİĞİ VE KOORDİNASYON TOPLANTISI
- VANAYA SIKIŞARAK MAHSUR KALAN YAVRU KEDİ, İTFAİYE EKİPLERİNİN ÇALIŞMASIYLA KURTARILDI
- BAĞIRSAK AMELİYATIYLA SAĞLIĞINA KAVUŞAN BİN 300 GRAMLIK SURİYELİ PREMATÜRE BEBEĞİN BABASINDAN TÜRKİYE’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER
- DÖRTYOL’DA ARAÇ YANGINI YAŞANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































