

MERSİN’DE TARİHİ GEÇMİŞ GIDA ÜRÜNLERİ ELE GEÇİRİLDİ
Mersin'in Akdeniz ilçesinde zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş çok sayıda ürün ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması için market ve bakkallara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Hal, Çay, Çilek ve Siteler mahallelerinde gerçekleştirilen denetimlerde raf ve depolarda detaylı inceleme yapan ekipler, son kullanma tarihi geçmiş gıda ve tüketim ürünlerine el koydu. Ruhsat, hijyen, ürün saklama şartları ve etiket bilgilerine ilişkin kontrol yapan ekipler, işletme sahiplerini mevzuata uygun satış konusunda uyardı.
Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirterek, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıdaya erişimi için çalışmalarımızı kararlı şekilde yürütüyoruz. Tespit edilen olumsuzluklara cezai işlem uygularken, işletmeleri doğru uygulamalar konusunda da bilgilendiriyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Vatandaşlarımız karşılaştıkları olumsuz durumları bize bildirebilir" dedi.
Belediye yetkilileri, ilçe genelinde market, fırın, kasap ve diğer gıda satışı yapılan işletmelerde denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini bildirdi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ: YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, ARAÇLAR MAHSUR KALDI
- ANTALYA’DA 1825 METRE RAKIMLI ALACABEL’DE 10 SANTİM KAR
- ANTALYA’DA ÇATI UÇTU, ARACIN ÜZERİNE TABELA DEVRİLDİ, ELEKTRİK TELLERİ KOPTU
- ANTALYA'DA SİS, KUVVETLİ RÜZGÂR VE DEV DALGALAR
- SERİK’TE İKİ OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































