Karakter boyutu :



18 Kasım 2025 Salı 10:58
MURATPAŞA’DA TRAFİK PARKI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞTÜ
Antalya Muratpaşa Belediyesi, akülü arabalarla çocuklara temel trafik eğitimlerinin verildiği Trafik Parkı'nda mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirdi.
Antalya Muratpaşa Belediyesi, akülü arabalarla çocuklara temel trafik eğitimlerinin verildiği Trafik Parkı'nda mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirdi.
Muratpaşa Belediyesi, kent estetiğini artırmak ve ilçe sakinlerine yeşil, huzurlu dinlenme alanları sunmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların temel trafik eğitimi aldıkları Trafik Parkı'nı mevsimlik bitkilerle süsledi. Süs lahanası, aslanağzı ve menekşe çiçeklerinin yanı sıra begonit ve kırma taşlardan da yararlanan ekipler, parkta papatya desenli peyzaj düzenlemesi oluşturdu. Çiçek dikiminin yanı sıra parkta çevre düzenlemesi, bakım ve yenileme çalışmaları da uygulandı.
Kaynak: 
Bu haber toplam 71 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- YASAK İLİŞKİ CİNAYETİ KAMERADA: GÖRÜNTÜLERE BIÇAKLAMA ANLARI YANSIDI
- ALBAY GÜNGÖR İLE BAŞSAVCI ÇATLI BİR ARAYA GELDİ
- KÜMESTE TAVUKLARLA BİRLİKTE YAŞAYAN LEYLEK, BALIKLA BESLENİYOR
- KARA KAZANDA PİŞEN ZEYTİNYAĞLI DEFNE SABUNU TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN RAĞBET GÖRÜYOR
- OSMANİYE’DE DEPREMZEDELERE 12 YENİ YUVA: ANAHTAR TESLİMİ YAPILDI
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































