

Oryantiring heyecanı Mamak’ta yaşandı
Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen oryantiring yarışmasına yüzlerce katılımcı birincilik için kıyasıya yarıştı. Beşer kişilik takımlar halinde yarışan gençler Kartaltepe Park'ında ayak basmadık yer bırakmadı.
Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen oryantiring yarışmasına yüzlerce katılımcı birincilik için kıyasıya yarıştı. Beşer kişilik takımlar halinde yarışan gençler Kartaltepe Park'ında ayak basmadık yer bırakmadı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik izleyenlere de keyifli anlar yaşattı. Etkinliğe Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel katıldı. Yarışmanın sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci takdim etti.
Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci: "Önceliğimiz gençlerimiz
Çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine doğrudan katkıda bulunan bu tip grup çalışmalarını Mamak'ın her noktasında yaygınlaştıracaklarını ifade eden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, "Gençlerimizi hem yeni spor dallarıyla buluşturuyor hem de onların birliktelik duygusunu bu tür etkinliklerle pekiştiriyoruz. Böylelikle sağlıklı bir ortamda bir araya getirdiğimiz gençlerimiz kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ANTALYA’DA HEYELAN EVLERİN DUVARLARINI ÇATLATTI, SERALARA DEV KAYALAR DÜŞTÜ
- EDEBİYAT DÜNYASINI İKİYE BÖLEN TARTIŞMA
- YAĞIŞLI HAVAYLA BİRLİKTE SU DOLAN ÇUKURA DÜŞEN 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
- SELE TESLİM OLAN YOLLARDA ARAÇLAR MAHSUR KALDI: YAŞANAN ZOR ANLAR KAMERADA
- İSKENDERUN POLİSİ KAFE VE KIRAATHANELERE UYGULAMA GERÇEKLEŞTİRDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































