Bugün 26 Ekim 2025 Pazar
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    5539.53
    %0.00
  • Dolar
    41.9295
    %0.00
  • Euro
    48.7497
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
OSMANİYE’DE 18 TON ÇELİK HASIR HIRSIZLIĞI: 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
26 Ekim 2025 Pazar 10:48

OSMANİYE’DE 18 TON ÇELİK HASIR HIRSIZLIĞI: 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Osmaniye'de Organize Sanayi Bölgesi'nden vinç ve tırla 18 ton hasır çeliği çalan 2 kişi tutuklandı.

Osmaniye'de Organize Sanayi Bölgesi'nden vinç ve tırla 18 ton hasır çeliği çalan 2 kişi tutuklandı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Toprakkale İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, bir firmaya ait 18 ton çelik hasırın çalınması üzerine inceleme başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını titizlikle inceleyen ekipler, hırsızlık olayının 12 suç kaydı bulunan E.Ö. ile 1 suç kaydı bulunan B.Ö. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Şüphelilerin, çekici ve vinç yardımıyla malzemeleri tırlara yükleyip Hatay'a götürdükleri tespit edildi. Yapılan operasyonla, E.Ö. ve B.Ö. çaldıkları çelik hasırlarla birlikte yakalandı. Ele geçirilen malzemeler, Osmaniye'ye getirilerek ilgili yapı işletme firmasına teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, hırsızlık anları ile çalınan çelik hasırların tırlara yüklenme görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 82 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim