

Otomobil İle Kamyon Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Isparta Senirkent'te otomobil ile kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücülerden biri hayatını kaybederken diğeri yaralı olarak kurtarılarak hastanede tedavi altına alındı.
Kaza, geçtiğimiz Cuma akşamı Senirkent - Yalvaç yolu üzerindeki Büyükkabaca kasabası kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Ahmet T. yönetimindeki otomobil ile Fikret T. idaresindeki kamyon kafa kafaya çarpışarak kaza yaptı. Feci kazada otomobil sürücüsü Ahmet T. olay yerinde hayatını kaybederek aracında sıkışırken, diğer sürücü Fikret T. ise yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye 112 acil servis, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, araçta sıkışan otomobil sürücüsünün öldüğünü belirlerken talihsiz adamın cenazesi AFAD ekiplerince bulunduğu yerden güçlükle çıkarılabildi.
Öte yandan, yaralı sürücüye kaza mahallinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra ambulansla hastaneye sevk etti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HOBİ BAHÇESİNDEKİ BARAKA ALEV ALEV YANDI
- VAKIFBANK’IN ESKİ MÜDÜR YARDIMCISININ VATANDAŞLARIN HESABINDAN PARA ALDIĞI İDDİASI
- UZMANI UYARDI: "SÜREKLİ YORGUNLUĞUN SEBEBİ B12 EKSİKLİĞİ OLABİLİR"
- MERSİN’DE KADINLARA SAĞLIKLI SINIRLAR EĞİTİMİ
- BOYUN OMURİLİĞİNDEKİ DARALMA AMELİYATI: YAŞLI HASTA YENİ TEKNİKLE ERTESİ GÜN SAĞLIĞINA KAVUŞTU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































