

PARFÜMLERİ ÖNCE KOKLADILAR SONRA ÇALDILAR
Adana'da 2 şüpheli kokladıktan sonra parfümleri çalması iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi. İş yeri sahibi hırsızların genelde parfüm çaldığını belirterek, "Bizim hırsızlar kaliteli" dedi.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Levent Caddesindeki bir markete giren hırsızlar bir süre raflardaki parfümlere baktı. Daha sonra parfümü eline sıkan bir şüpheli kokladıktan sonra beğendiği parfümü aldı. Şüphelilerden biri parfümü montunun cebine koyarken, diğeri parfümü pantolonunun içine koyup marketten ayrıldı. Bu anlar marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Parfümlerin eksik olduğunu fark eden çalışanlar durumu iş yeri sahibi Abdullah Şengil'e bildirdi. Şengil güvenlik kamerasına baktığında iki kişinin parfümü çaldığını belirledi. Şengil kayıtları polise vererek şikayetçi oldu. Bunun üzerine çalışma yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise 2 şüpheliyi yakaladı.
İş yerinde benzer olayların sık sık yaşandığını belirten Abdullah Şengil, hırsızların özellikle kozmetik ürünlerini hedef aldığını söyledi. Duruma esprili bir dille tepki gösteren Şengil, "Sürekli hırsızlık oluyor. İlginç olan, sadece kozmetik ürünlerini çalıyorlar. Bizim hırsızlar kaliteli hırsızlar" diye konuştu.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ: YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, ARAÇLAR MAHSUR KALDI
- HATAY’DA ALEVLERE TESLİM OLAN KONTEYNER KULLANILAMAZ HALE GELDİ
- ADANA’DA DEPODA BİNLERCE KAÇAK TÜTÜN ÜRÜNÜ ELE GEÇİRİLDİ: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- YÜZÜNÜ GÖRÜP, SESİNİ DUYMADIĞI ŞEHİT BABASININ KENDİSİ İÇİN YAZDIĞI 75 YILLIK MEKTUBU YILLARDIR SAKLIYOR
- MERSİN’DE TRAKTÖR UÇURUMA YUVARLANDI: 2 ÖLÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































