

Şafak Vakti Silah Kaçakçılarına Dev Operasyon
Adana merkezli 3 ilde silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 20 ruhsatsız tabanca, 691 mermi, 263 muşta, 2 kılıç, 67 av tüfeği ve 5 binden fazla kapsam dışı bıçak ele geçirildi. Operasyonda 9 zanlı gözaltına alındı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda Adana'dan Türkiye geneline silah ve mühimmat kaçakçılığı yapan bir şebekenin olduğu bilgisine ulaştı. Polis bu bilgi üzerine şebekeyi 6 ay önce teknik ve fiziki takip olarak takibe başladı. Yapılan takip sonucunda zanlıların 10 kişi olduğu, tabanca, av tüfeği ve kapsam dışı bıçak kaçakçılığı yaptığı belirlendi.
Zanlıların yakalanması için bu sabah şafak vakti Adana merkezli İstanbul ve Gaziantep'te operasyon başlatıldı. Özel harekatın da aralarında bulunduğu 500 polisle yapılan baskınlarda 9 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda 20 ruhsatsız tabanca, 691 mermi, 263 muşta, 2 kılıç, 67 av tüfeği ve 5 binden fazla kapsam dışı bıçak ele geçirildi. Ayrıca zanlıların evinde uyuşturucu da bulundu. Zanlıların emniyetteki sorgusu devam ederken operasyonun havadan geçilmiş görüntüleri de ortaya çıktı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HBB’DEN HASSA’YA 10 BİN METRELİK İÇME SUYU ALTYAPISI
- HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ GÜNAY, İSKENDERUN SAHİL ORMAN DEPOSU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
- İSKENDERUN’DA ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
- ERZİN KAYMAKAMI AKPINAR, ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
- ANTAKYA’DA METRUK BİNADA YANGIN ÇIKTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































